De voordelen van Shell V-Power Diesel

Car internal machine

Betere motor prestaties

De unieke formule van Shell V-Power Diesel zorgt voor een effectievere verbranding, wat helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen. Hierdoor kunnen de prestaties van uw motor tot 100% worden hersteld.

Bridge light up

Schoonhouden en schoonmaken van de motor

De vorming van vuilafzettingen op de motoronderdelen worden voorkomen en bestaande vuilafzettingen kunnen zelfs worden verwijderd door Shell V-Power Diesel. De baanbrekende Shell DYNAFLEX-technologie bevat actief reinigende moleculen waardoor uw motor schoner en efficiënter wordt, met betere prestaties.

Motor blok

Geschikt voor iedere dieselmotor

U kunt zonder problemen van elke diesel overstappen naar Shell V-Power Diesel. Er zijn geen aanpassingen aan uw voertuig nodig. Met het gebruik van Shell V-Power Diesel kan de kracht van uw motor tot 100% herstellen.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER V-Power Diesel

Zie Ook

Shell V-power Benzine

Shell V-Power Benzine is onze prestatiebrandstof en is ontwikkeld in samenwerking met en aanbevolen door Scuderia Ferrari. Shell V-Power heeft bewezen onze beste prestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg. Deze benzine is verrijkt met de DYNAFLEX-technologie die bijdraagt aan een schonere motor en minder energieverlies in de motor.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm.

Wat bepaalt de brandstofprijzen?

Brandstofprijzen worden beïnvloed door zowel mondiale, landelijke als lokale factoren. Lees er alles over.