De voordelen van Shell V-Power Benzine

Car driving on road

Hoge ontstekingskwaliteit voor betere prestaties

Shell V-Power Benzine heeft een hoog octaangetal, RON 98. Dit zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof op het juiste moment gelijkmatig te ontbranden. Dit helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen.

Bridge light up

Schoonhouden en schoonmaken van de motor

Shell V-Power Benzine bevat meer reinigende moleculen dan Shell EuroSuper 95. Dit helpt de vorming van vuilafzettingen op vitale motoronderdelen te voorkomen en kan zelfs bestaande vuilafzettingen tot 80% verwijderen. Dit komt de prestaties van uw motor ten goede.

Motor blok

Minder energieverlies

Shell V-Power Benzine is actiever in het verminderen van wrijving dan Shell EuroSuper 95. Laboratoriumtesten hebben aangetoond dat wrijvingsverminderende moleculen het energieverlies als gevolg van wrijving verminderen. Minder energieverspilling helpt motorefficiëntie en motorprestaties te verbeteren.

City road Lightup

DYNAFLEX-technologie

Ontdek hier onze geavanceerde formules voor benzine- en dieselbrandstoffen. Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te behouden en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen tegen prestatieverminderde afzettingen.

person driving car

Geschikt voor elke benzinemotor

Elk voertuig dat geschikt is voor Euro 95 kan zonder aanpassingen rijden op Shell V-Power Benzine. Ook kunt u zonder problemen afwisselen met Shell V-Power Benzine en Euro 95.

Fuel filler pipe

Unieke samenstelling

Shell V-Power Benzine heeft een hoog octaangetal van minimaal 98 en prestatieverhogende componenten. Dit zorgt ervoor dat uw motor beter presteert onder iedere omstandigheid, zowel in de stad als op de snelweg.

Veelgestelde Vragen over Shell V-Power Benzine

Zie ook

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel laat uw motor weer tot 100% presteren door onze unieke Shell DYNAFLEX-technologie. Shell V-Power brandstoffen zijn uitgebreid getest en hebben bewezen onze beste motorprestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg.

Wat bepaalt de brandstofprijzen?

Brandstofprijzen worden beïnvloed door zowel mondiale, landelijke als lokale factoren. Lees er alles over.

Shell en Scuderia Ferrari

Kijk hoe het innovatiepartnerschap van Shell met Scuderia Ferrari en de extreme omstandigheden van de Formule 1® producten helpen ontwikkelen voor uw auto.