Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto's, die zowel de exploitatiekosten als de emissies kan verlagen, dankzij:

  • tot 20% lagere CO2* emissies (Well-to-Wheel) van uw zware vrachtwagens vergeleken met conventionele diesel
  • Lagere brandstofkosten dankzij de concurrerende prijs van LNG ten opzichte van conventionele diesel
  • LNG-voertuigen zijn vrijgesteld van de tol betaling in Duitsland tot 31 december 2023. Hiervoor moeten de voertuigen worden geregistreerd via de Toll Collect website. 

Het Shell LNG netwerk groeit in heel Europa (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, …) ! In de gehele EU bestaat de infrastructuur voor voertuigen die op vloeibaar aardgas rijden nu uit meer dan 600 LNG-stations.

U kan de stations in België terugvinden in Herstal (Hermée 201, 4040 Herstal), Maasmechelen (Slakweidestraat 40, 3630 Maasmechelen) en Rekkem, Antwerpen haven (Romeynsweel 1, 2030 Antwerpen), Meer (RIYADHSTRAAT 11A, 2321 Meer) en Gent (Belgicastraat 10z/n, 9042 Gent).

Extra voordelen

  • Eenvoudige betaling met uw Shell Card
  • Deskundige technische ondersteuning van een wereldleider in brandstoftechnologie en -ontwikkeling
  • Geen zorgen over gezondheids- en veiligheidsaspecten dankzij de Shell-expertise in brandstofbehandeling

Hoe schakelt u over op Shell LNG?

Shell kan de overschakeling naar Shell LNG gemakkelijker voor u maken met adviezen over de juiste, bestaande en bewezen LNG-motortechnologieoplossing voor uw bedrijf.

Als u meer wilt weten, neem contact met ons op via generalcardrequests-be@shell.com

*CO₂ betekent CO₂-equivalenten, waarbij in de berekening de bijdrage van de volgende broeikasgassen is meegenomen: CO₂, methaan en N₂O.

Wellicht ook interessant

Smeermiddelen voor bedrijven

Hier komt u meer te weten over het expertadvies, de ondersteuning en casestudies die we beschikbaar stellen via onze smeermiddelen-gerelateerde diensten waarmee wij bedrijven als dat van u dagelijks helpen

Shell tank- en laadkaart

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of over de grens opereert, voeg u bij de miljoenen klanten wereldwijd die al profiteren van de meer dan 50 jaar aan Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.