Zelfstandig ondernemen met ondersteuning van een wereldmerk

Over het bedrijf

Met zo’n 208 stations en een wekelijks bezoek van een half miljoen klanten is Shell een belangrijke speler in de Belgische markt. De stations onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit en service. Een Shell station is tegenwoordig veel meer dan een stopplaats waar alleen brandstof en candy bars worden verkocht. Een modern station heeft een warm ingerichte shop met een ruim aanbod retail convenience producten, uitstekende koffie, verse broodjes uit eigen bakery en wifi. Onze stations zijn daardoor voor veel klanten steeds meer halteplaatsen om enige tijd te verblijven.

Profiel

De uitdaging is klanten die snel geholpen willen worden na het tanken in zo kort mogelijke tijd weer op weg te helpen. En klanten die wat langer willen blijven een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Het is jouw opdracht beide klantwensen te honoreren en zo de klantbeleving te optimaliseren. Wat je hiervoor nodig hebt is retailkennis en –ervaring en een sterk ontwikkeld gevoel voor gastvrijheid. Het is de kunst ervoor te zorgen dat je stationteam(s) zich deze gastvrije klantgerichtheid eigen maken. Ben je een gedreven leider met business kennis alsook resultaat gedreven en gericht op veilig opereren neem dan gerust contact op met ons. Als zelfstandig ondernemer heb je een minimum startkapitaal nodig.

Bedrijfscultuur

Als Zelfstandig Retailer krijg je veel ruimte om je ondernemerschap te tonen. Tegelijkertijd mag je rekenen op veel steun van Shell, waarbij je nauw samenwerkt met je Territory Manager. Het sterke kwaliteitsmerk Shell en het marktleiderschap van Shell geven je veel ‘rugwind’. ‘Best of class’ ondersteuning krijg je vanuit de actieve marketing- en salesorganisatie van Shell. Je kunt bouwen op een onderscheidende marketing propositie die continu geactualiseerd wordt voor een goede afstemming op de klantbehoeftes.

Locatie

Het netwerk van Shell stations omvat sites in heel België.

Enthousiast?

Neem contact op met Ipso Facto, Roseline Leuckx via mail ipsofacto.consultancy@gmail.com en stuur ons zo snel mogelijk je recent CV per mail.