Too Good To Go

TOO GOOD TO GO MET SHELL

Red eten, download de app!

Samen met Too Good To Go zetten wij ons in tegen voedselverspilling bij jouw favoriete Shell-station.

Door bij deelnemende Shell-stations onverkochte levensmiddelen aan te bieden in een verassingspakket, een verrassingstas met overgebleven eten, dragen wij bij aan een vermindering van voedselverspilling. Onze deelnemende Shell-stations bieden diverse producten aan. Of het nu zoet, hartig of verpakt is: alles is beschikbaar tegen een sterk gereduceerde prijs. 

Start vandaag nog met het redden van eten!

Ontdek de voordelen van Too Good To Go

  • Klimaatbescherming

    Elk jaar wordt wereldwijd meer dan een derde van het eten verspild - en dat heeft een slechte invloed op onze planeet. De Too Good To Go-app helpt je om heerlijk, onverkocht eten te redden. 

  • Laat je verrassen

    Het blijft altijd een verrassing wat je krijgt in jouw verassingspakket. Dit komt doordat we vooraf niet weten welk eten aan het eind van de dag overblijft.

  • Geniet van diversiteit

    Het aanbod bij deelnemende Shell-stations is erg gevarieerd. Of het nu zoet, hartig of verpakt is: alles vindt zijn weg in jouw verassingspakket.

Shell bestellen bij Too Good To Go

Hoe kan je bestellen?

Download de gratis Too Good To Go-app en meld je aan. Zoek naar jouw favoriete Shell-station in de buurt en kies een verassingspakket uit. Aangezien we vooraf niet weten welk eten aan het eind van de dag overblijft, is het een verrassing wat jij gaat krijgen. Reserveer jouw gekozen verassingspakket en betaal eenvoudig en snel via de app. Haal jouw verrassing op en geniet.

Eten redden? Download de Too Good To Go-app

VEELGESTELDE VRAGEN