INSPIRATIE NODIG?

 • Petrol pump icon

  EXPERTIP #01 - DE POMP ALTIJD AAN DE JUISTE KANT.

  Staat er een pijltje bij de pomp op uw dashboard? Het wijst aan waar uw benzinetank zit en aan welke kant u dus moet tanken. Handig als u een wagen huurt of leent!

 • lights icon

  EXPERTIP #02 - EEN FRISSE KIJK OP DE WEG.

  Zijn uw koplampen dof, zelfs na een schoonmaakbeurt? Wrijf krasjes weg met tandpasta. De schurende deeltjes zorgen dat uw koplampen weer helder schijnen.

 • coffee cup icon

  EXPERTIP #03 - U KAN ENKEL UW OGEN OP DE WEG HOUDEN ALS ZE OPEN ZIJN.

  ‘s Nachts de baan op? Vermijd eentonigheid door af en toe te stoppen. En als u rijdt tot in de late uurtjes, spring eens binnen voor een kopje koffie! Zo blijft u zeker wakker!

 • wiper icon

  EXPERTIP #04 - NAGELLAK TEGEN KRASSEN.

  Een kleine kras in uw wagen? Zoek een nagellak in dezelfde kleur en breng die voorzichtig aan. Op die manier behoudt uw auto al zijn charme!

 • car on road

  EXPERTIP #05 - WAAKZAAMHEID: JE BEGEEFT JE OP GLAD IJS!

  Wees waakzaam tijdens de winter. Wie 120 km/u rijdt op een natte ondergrond heeft 144m nodig om te stoppen. Bij een besneeuwd of bevroren wegdek wordt dat tot 4 keer zo veel, winterbanden of niet

WAAROM KIEZEN VOOR SHELL ?

Shell kwaliteitsbrandstoffen

Jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot de formulering van brandstoffen van hoge kwaliteit die u op de weg houden.  

Ons netwerk

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties met voorterrein wereldwijd en nog eens 10.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt.

Shell express

Snel, gemakkelijk en goedkoop tanken. De kwaliteit van Shell voor de scherpe prijzen die je van een onbemand station verwacht. 

 shell pecten

ZOEK EEN SHELL-TANKSTATION

Zoek uw dichtstbijzijnde Shell-tankstation met onze station locator en plan uw route.

Legal :

De Expertips op huidige webpagina zijn louter van informatieve aard. Deze Expertips worden zowel door Belgian Shell NV, als door derden aangeleverd.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze webpagina en de daarop opgenomen gegevens, kan Belgian Shell NV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van deze gegevens weergegeven in de Expertips.

Belgian Shell NV garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel.

Belgian Shell NV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van handelingen of beslissingen, van welke aard dan ook die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt, die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.