INSPIRATIE NODIG?

 • Petrol pump icon

  EXPERTIP #01 - DE POMP ALTIJD AAN DE JUISTE KANT.

  Staat er een pijltje bij de pomp op uw dashboard? Het wijst aan waar uw benzinetank zit en aan welke kant u dus moet tanken. Handig als u een wagen huurt of leent!

 • lights

  EXPERTIP #02 - EEN FRISSE KIJK OP DE WEG.

  Zijn uw koplampen dof, zelfs na een schoonmaakbeurt? Wrijf krasjes weg met tandpasta. De schurende deeltjes zorgen dat uw koplampen weer helder schijnen.

 • coffee cup icon

  EXPERTIP #03 - U KAN ENKEL UW OGEN OP DE WEG HOUDEN ALS ZE OPEN ZIJN.

  ‘s Nachts de baan op? Vermijd eentonigheid door af en toe te stoppen. En als u rijdt tot in de late uurtjes, spring eens binnen voor een kopje koffie! Zo blijft u zeker wakker!

 • wiper icon

  EXPERTIP #04 - NAGELLAK TEGEN KRASSEN.

  Een kleine kras in uw wagen? Zoek een nagellak in dezelfde kleur en breng die voorzichtig aan. Op die manier behoudt uw auto al zijn charme!

 • car on road

  EXPERTIP #5 - WAAKZAAMHEID: JE BEGEEFT JE OP GLAD IJS!

  Wees waakzaam tijdens de winter. Wie 120 km/u rijdt op een natte ondergrond heeft 144m nodig om te stoppen. Bij een besneeuwd of bevroren wegdek wordt dat tot 4 keer zo veel, winterbanden of niet.

 • car icon

  EXPERTIP #6 - VOORUIT MET DIE ACHTERUITVERSNELLING.

  Vergeet niet om uw wagen altijd achteruit te parkeren. Uw zicht is optimaal wanneer u nadien de wagen verlaat en u vermindert uw brandstofverbruik door minder te moeten manoeuvreren.

 • steering

  EXPERTIP #7 - HET WORDT WARM AAN DE HANDEN...

  Staat uw auto in de zon? Voorkom een te warm stuur wanneer u terugkomt. Dat kan door uw stuur 180 graden te draaien. Wanneer u terug de wagen instapt, kunt u het zonder problemen aanraken!

 • bicycle

  EXPERTIP #8 - STAP UIT MET EEN FRISSE BLIK

  Kijk extra uit voor fietsers wanneer u uw wagen verlaat. Open als chauffeur altijd de deur met uw rechterhand in plaats van uw linkerhand. Uw lichaam draait zich van nature achteruit en zorgt ervoor dat u zowel naar de weg als de spiegel kijkt.

 • bottle icon

  EXPERTIP #9 - SHAMPOO TEGEN DE CONDENS

  Voor een perfect zicht in de winter: breng shampoo aan op een schone doek en wrijf langs binnen over de ruiten van uw wagen. Perfect tegen het beslaan en condens.

 • trophy icon

  UW EXPERTIP - NEEM DEEL & WIN

  Stel uw Expertip voor: elke maand zijn er verschillende tankbeurten te winnen!

  IK DOE MEE

WAAROM KIEZEN VOOR SHELL ?

Shell kwaliteitsbrandstoffen

Jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot de formulering van brandstoffen van hoge kwaliteit die u op de weg houden.  

Ons netwerk

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties met voorterrein wereldwijd en nog eens 10.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt.

Shell express

Snel, gemakkelijk en goedkoop tanken. De kwaliteit van Shell voor de scherpe prijzen die je van een onbemand station verwacht. 

 shell pecten

ZOEK EEN SHELL-TANKSTATION

Zoek uw dichtstbijzijnde Shell-tankstation met onze station locator en plan uw route.

Legal :

De Expertips op huidige webpagina zijn louter van informatieve aard. Deze Expertips worden zowel door Belgian Shell NV, als door derden aangeleverd.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze webpagina en de daarop opgenomen gegevens, kan Belgian Shell NV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van deze gegevens weergegeven in de Expertips.

Belgian Shell NV garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel.

Belgian Shell NV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van handelingen of beslissingen, van welke aard dan ook die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt, die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.