Productafbeelding Shell Advance SX 2

smeermiddelen

minerale 2-taktolie met DPA-technologie

Ontwikkeld om uw motor schoon en beschermd te houden terwijl u rijdt

Shell Advance SX 2, minerale motorolie voor 2-taktmotorfietsen van topkwaliteit, voorverdund en onverdund

Rijdt u elke dag met uw 2-taktmotorfiets?

Shell Advance SX 2 biedt een zeer goede motorbescherming, vuilbestrijding, betrouwbaarheid en lage uitlaatgasemissies. Met DPA-technologie (Dynamic Performance Additive) dat de motor van uw motorfiets langer schoon en beschermd houdt.

Wij hebben Shell Advance SX 2 ontwikkeld om te helpen voorkomen dat het uitlaatgassysteem verstopt raakt en om uitlaatgasrook te minimaliseren. Daarmee wordt de motor van uw motorfiets beschermd, terwijl de prestaties worden verbeterd. We hebben Shell Advance SX 2 bovendien zo samengesteld dat u de olie in koude gebieden (-30 °C verdund) kunt gebruiken.

Shell Advance SX 2 is een unieke, minerale olie van topkwaliteit die versterkt is met een synthetische basisvloeistof. Omdat het exclusief ontwikkeld is voor alle 2-taktmotoren die voorzien zijn van olie-injectie- of voormengsystemen, overtreft het alle internationale normen en voldoet het aan de eisen van toonaangevende motorfietsfabrikanten. De olie is geschikt voor moderne, toer-, oudere en klassieke motorfietsen.

Samenstelling voldoet aan: JASO FB, ISO-L-EGB.

Zie ook

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Shell App

Gebruik de Shell App om gemakkelijk en snel te betalen bij de pomp via je smartphone, van de voordelen te genieten van Shell GO+ of om het dichtsbijzijnde Shell-station te vinden.