Shell Advance AX2

smeermiddelen

Verlaagt koolstofafzettingen in het uitlaatsysteem.

Shell Advance Ultra 2, volledig synthetische motorolie voor 2-taktmotorfietsen.

Haalt u alles uit uw krachtige 2-taktmotorfiets?

Dan hebt u een olie van Shell nodig die speciaal is ontwikkeld voor superieure prestaties, bescherming, reinheid en geringe rookvorming onder alle omstandigheden.

Shell Advance Ultra 2 is geschikt voor olie-injectie- en voormengsystemen. DPA-technologie (Dynamic Performance Additive, dynamisch vermogensadditief) houdt de motor van uw motorfiets langer schoon en beschermd en zorgt voor een schone verbranding met een minimum aan uitlaatrook. Daarnaast biedt de olie als smeermiddel uitstekende bescherming tegen slijtage van metaal op metaal.

We hebben Shell Advance Ultra 2 ontwikkeld om verstopping van het uitlaatsysteem tegen te gaan zodat de levensduur van uw motorfiets wordt verlengd zonder vermogenverlies.

Shell Advance Ultra 2 motorfietsolie is een eersteklas volledig synthetische olie die internationale specificaties en de eisen van motorfietsfabrikanten overtreft.

 

Samenstelling voldoet aan: JASO FD, API TC, ISO-L-EGD.

Zie ook

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Shell App

Gebruik de Shell App om gemakkelijk en snel te betalen bij de pomp via je smartphone, van de voordelen te genieten van Shell GO+ of om het dichtsbijzijnde Shell-station te vinden.