Productafbeelding Shell Advance VSX 2

smeermiddelen

Synthetische olie met DPA-technologie

Biedt bescherming tegen schurende zuigers en vermindert rook. 

Shell Advance VSX 2, halfsynthetische motorolie voor 2-taktmotorfietsen.

Hebt u een 2-taktmotorfiets met veel vermogen?

Dan hebt u een olie nodig die ontwikkeld is om uitmuntende prestaties, bescherming, vuilbestrijding en lage rookproductie te bieden. Ongeacht de weg- en verkeersomstandigheden.

Shell Advance VSX 2 is geschikt voor alle olie-injectie- en voormengsystemen. Met DPA-technologie (Dynamic Performance Additive) dat de motor van uw motorfiets langer schoon en beschermd houdt.

Onze olie zorgt ook voor een schone verbranding waarbij de uitlaatrook wordt geminimaliseerd. Zo wordt verstopping van het uitlaatsysteem van uw motorfiets voorkomen en verlengt de levensduur van uw motorfiets zonder aan vermogen in te boeten.

Bovendien biedt Shell Advance VSX 2 met de laagsterkte van zijn dikke smeermiddel een uitstekende bescherming tegen slijtage van metaal op metaal.

Shell Advance VSX 2 motorfietsolie is een unieke halfsynthetische olie die internationale specificaties en de eisen van motorfietsfabrikanten overtreft.

Samenstelling voldoet aan: JASO FC, ISO-L-EGC, API TC; en JASO FD, ISO-L-EGD, API TC.

Zie ook

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Shell App

Gebruik de Shell App om gemakkelijk en snel te betalen bij de pomp via je smartphone, van de voordelen te genieten van Shell GO+ of om het dichtsbijzijnde Shell-station te vinden.