Over Shell Café

Over Shell Café

De inrichting en het assortiment zijn volledig vernieuwd volgens het nieuwe Deense Hygge-huis concept. Zo bieden we een ontspannen verblijf, in een modern zitgedeelte met een warm huiskamergevoel. Een plek waar gasten kunnen rusten, werken of overleggen onder het genot van een hapje en een drankje.

Het huidige versaanbod is uitgebreid met tal van nieuwe producten. Geniet van een zelf samengesteld ontbijt, luxe lunch, salade of warme maaltijd. Uiteraard schenken onze barista’s met liefde de lekkerste koffie voor je in. Shell Café is er voor ieder moment van de dag.

baristakoffie

Koffie

Bij Shell kan je genieten van koffie van baristakwaliteit. Bij Shell Café vind je een uitgebreid koffie assortiment met de lekkerste baristakoffie, zoals een cappuccino, espresso, espresso macchiato, latte macchiato en flat white.

belegde broodjes

Belegde broodjes

Geniet van een lekker ontbijt of een heerlijke lunch met onze vers belegde (warme) broodjes. Onze broodjes worden vers voor je afgebakken en belegd terwijl je wacht.

warme maaltijden

Warme maaltijden

Heb je stevige trek? Dan kan je ook genieten van ons ruim aanbod aan warme maaltijden: van een stoofpotje met vol-au-vent tot een heerlijke burger.

Marvel helden

BELGIUM – LOCATIONS DBS

  • Shell Station Wetteren Noord - E40 richting Oostende
  • Shell Station Wetteren Zuid - E40 richting Brussel
  • Shell Station Marke Noord – E17 richting Gent
  • Shell Station Marke Zuid – E17 richting Rijsel

ZIE OOK

Starbucks bij Shell

Starbucks winkels bij Shell vind je vaak aan de snelweg en Starbucks on the go bij diverse Shell-tankstations.

Shell SmartPay

Tanken en direct weer door. Betaal contactloos vanuit de auto. Dag wachtrij, hallo Shell SmartPay!