Koffie bij Starbucks

STARBUCKS KOFFIE 

Bij onze koffies staat kwaliteit voorop. 

Bij Starbucks gebruiken we verantwoord geproduceerde koffiebonen. We hebben er altijd aan gewerkt om onze koffie op een manier te kopen die de mensen en plekken die deze produceren respecteert.

Ook thuis kun je van onze Starbucks koffies genieten. We bieden verschillende bonen en Nespresso smaken die je kunt bereiden op jouw manier. In de winkel kan er worden gekozen tussen de krachtige Starbucks Espresso Roast of de mildere Blonde Roast-bonen. 

 

Eten bij Starbucks

STARBUCKS STORE

Altijd iets om van te genieten.

De Starbucks winkels zijn zo ontworpen dat je naast je kopje koffie ook rustig kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of tussendoortje.

Starbucks biedt ook een ruim assortiment aan eten voor mensen die onderweg nog iets nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een cinnamon roll of juist een gezond en gevarieerd ontbijt. Ook dan kun je bij onze Starbucks winkels terecht.

 

Merchandise bij Starbucks

MERCHANDISE

Voor elk perfect drankje is er een perfect kopje. 

Wij hebben de perfecte koffiekop om je drankje warm of koel te houden. Onze herbruikbare bekers met dubbelwandige technologie en mokken zijn speciaal ontworpen voor elk seizoen.

Wist je dat je in onze winkels € 0,30 korting krijgt op je drankje bij het gebruik van een herbruikbare beker? Bezoek snel één van onze Starbucks winkels en bekijk het gehele assortiment!

 

Starbucks Stores bij Shell

Zie ook

Shell SmartPay

Tanken en direct weer door. Betaal contactloos vanuit de auto. Dag wachtrij, hallo Shell SmartPay!

Shell Brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.

Welkom bij Shell

U bent van harte welkom bij onze Shell-stations. We doen ons best u zo veilig mogelijk te ontvangen, onder meer door het inlassen van extra schoonmaakrondes.