Productafbeelding van Shell Helix Ultra Professional AB-L 0W-30

smeermiddelen

Volsynthetische motorolie – Afgestemd op de specifieke eisen van motorfabrikanten.

De voertuigen van vandaag vereisen een motorolie die gelijke tred houdt met de steeds veranderende eisen die bijdraagt aan betere prestaties en de motorlevensduur verlengt. Daarom heeft Shell een compleet nieuwe manier ontwikkeld om oliën op synthetische basis te produceren. Ze zijn ontwikkeld op basis van aardgas met behulp van onze gepatenteerde Shell PurePlus Technology.  

Shell Helix Ultra omvat een productlijn van eersteklas motoroliën samengesteld met de unieke Shell PurePlus Technology. Het resultaat is een motorolie die actief bijdraagt aan schonere motoren.  Active Cleansing Technology heeft altijd aan de basis gestaan van Shell Helix. Met de unieke Shell PurePlus Technology kan het product een nog betere reiniging en bescherming van uw motor bieden. 

Shell Helix Ultra Professional AB-L 0W-30:

  • Is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan motoren die de hoogste prestaties moeten leveren zoals motoren van Mercedes en motoren die API SL of ACEA C3 vereisen 
  • Is ontwikkeld vanuit de langdurige technologische samenwerking tussen Shell en Mercedes-Benz, en door de levering van af fabriek gebruikte motoroliën door Shell aan Mercedes-Benz 
  • Slaagt voor een uitgebreide reeks prestatietests en voldoet hiermee aan de motoroliespecificaties MB 229.51 en 229.52

Specificaties: API SL; ACEA C3; MB-goedkeuring 229.51, 229.52

De bovenstaande productspecificaties kunnen variëren en zijn mogelijk niet allemaal beschikbaar voor verkoop in België. Om een specifieke aanbeveling te krijgen voor uw voertuig uit onze productportfolio kunt u ons gratis online hulpprogramma gebruiken Shell Lubematch.

Zie ook

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Shell App

Gebruik de Shell App om gemakkelijk en snel te betalen bij de pomp via je smartphone, van de voordelen te genieten van Shell GO+ of om het dichtsbijzijnde Shell-station te vinden.