De internationale euroShell kaart wordt aanvaard in de ruim 300 Truckwash bedrijven van AVJT in België, Duitsland en Nederland.

Dennis van Veggel, directeur van AVJT Roadservices: “In België hebben we in samenwerking met Shell een nauw truckwash- en tankcleaning netwerk opgezet. Wij zijn trots op het feit dat we nu deze service op Europees niveau kunnen aanbieden. De uitbreiding van het netwerk betekent dat euroShell kaarthouders nu ook buiten de landsgrenzen profiteren van meer flexibiliteit, verlichting van de administratieve lasten en minder omrijkilometers. Dankzij het online managementsysteem kunnen euroShell kaarthouders hun truckwash activiteiten eenvoudig beheren en beheersen. Naast een beter inzicht, biedt dit bedrijven ook een besparing op de indirecte waskosten van vrachtwagens, bestelauto’s en -bussen. We beschouwen het als een belangrijke stap dat we met de internationale uitbreiding van het netwerk een bijdrage kunnen leveren aan het vereenvoudigen en automatiseren van het truckwassen buiten België, voor zowel Belgische als buitenlandse vervoerders.”

Valérie Matias -Shell Marketing Manager BeLux- licht toe: “We zijn heel tevreden om onze euroShell klanten deze bijkomende service te kunnen geven. Het euroShell logo werd aangebracht bij de aangesloten Truckwash bedrijven. Nu krijgen onze klanten op hun afrekening niet alleen een duidelijk overzicht over de tankbeurten, de wegentaks, de shopaankopen maar ook van het aantal verbruikte truckwash programma’s en tankcleanings.”

Over het Truckwash Netwerk

Op vertoon van de euroShell kaart worden vracht-, bestelwagens en bussen aan een voordelig tarief gewassen bij de aangesloten AVJT truckwash bedrijven. Inmiddels zijn er al ruim 300 truckwash bedrijven aangesloten. Via het online truckwashmanagementsysteem is er uitgebreide informatie over de wasbeurten beschikbaar, evenals uw gedetailleerde euroShell factuur.

Noot voor redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met AVJT Roadservices, via 088 1148900. Ga voor meer informatie over het unieke truckwash- en tankcleaningnetwerk naar de website.