Uitzonderlijke voorwaarden bij tankbeurten met Shell-kaart

APB heeft uitzonderlijke voorwaarden verkregen voor al haar leden die gebruik maken van een Shell-tankkaart.  Voor tankbeurten in België krijgt u op alle brandstofsoorten een korting van 0,0726 €/l (0,06 €/l btw excl) op de officiële prijs. 

Indien de prijs aan de pomp lager is dan de officiële prijs min de korting, betaalt u vanzelfsprekend de laagste prijs.  De Shell-kaart, die u gratis wordt aangeboden, biedt nog een aantal bijkomende voordelen.

  • Geen gedoe meer met bonnetjes, maar een automatische facturatie met betaling via domiciliëring.
  • Tweemaal per maand krijgt u een factuur bezorgd. Hierop worden de bedragen en het totaal van uw aankopen en tankbeurten bij Shell vermeld, telkens met en zonder BTW.
  • Een perfect overzicht van uw brandstofverbruik met mogelijkheid om door middel van de factuur de BTW te recupereren en de brandstofkosten op een efficiënte manier fiscaal te verwerken.
  • Mogelijkheid om andere autokosten zoals aankoop van olie, antivries, wegentol,… met de tankkaart te betalen.
  • Een uitgebreid netwerk van benzinestations waar de Shell-tankkaart 24 uur op 24, 7 dagen op 7 kan worden gebruikt.

Om van deze voorwaarden te genieten volstaat het om de bestelbon volledig in te vullen samen met het SEPA formulier en op te sturen naar:

Belgian Shell N.V- Fuel Cards

Cantersteen 47

1000 Bruxelles


SEPA formulier   Bestelbon

 

Meer in Shell tankkaart voor bedrijven - Shell Card

Shell tankkaart

Elk bedrijf is anders. Of u nu een internationale organisatie of een lokaal bedrijf hebt, er is altijd een brandstofkaart die geschikt is voor uw wagenpark.

Ons netwerk en kwaliteitsbrandstoffen

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties wereldwijd en nog eens 12.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnste tankstation zich bevindt.