Uitzonderlijke voorwaarden bij tankbeurten met Shell-kaart

APB heeft uitzonderlijke voorwaarden verkregen voor al haar leden die gebruik maken van een Shell-tankkaart.  Voor tankbeurten in België krijgt u op alle brandstofsoorten een korting van 0,0726 €/l (0,06 €/l btw excl) op de officiële prijs. 

Indien de prijs aan de pomp lager is dan de officiële prijs min de korting, betaalt u vanzelfsprekend de laagste prijs.  De Shell-kaart, die u gratis wordt aangeboden, biedt nog een aantal bijkomende voordelen.

  • Geen gedoe meer met bonnetjes, maar een automatische facturatie met betaling via domiciliëring.
  • Tweemaal per maand krijgt u een factuur bezorgd. Hierop worden de bedragen en het totaal van uw aankopen en tankbeurten bij Shell vermeld, telkens met en zonder BTW.
  • Een perfect overzicht van uw brandstofverbruik met mogelijkheid om door middel van de factuur de BTW te recupereren en de brandstofkosten op een efficiënte manier fiscaal te verwerken.
  • Mogelijkheid om andere autokosten zoals aankoop van olie, antivries, wegentol,… met de tankkaart te betalen.
  • Een uitgebreid netwerk van benzinestations waar de Shell-tankkaart 24 uur op 24, 7 dagen op 7 kan worden gebruikt.

Om van deze voorwaarden te genieten volstaat het om de bestelbon volledig in te vullen samen met het SEPA formulier en op te sturen naar:

Belgian Shell N.V- Fuel Cards

Cantersteen 47

1000 Bruxelles


SEPA formulier   Bestelbon

 

Meer in Shell tankkaart voor bedrijven - Shell Card

Kies uw Shell Card

Elk bedrijf is weer anders. Daarom hebben wij verschillende brandstofkaarten in het leven geroepen.  

Ons netwerk en kwaliteitsbrandstoffen

U kunt uw Shell Card gebruiken om te betalen voor onze reeks kwaliteitsbrandstoffen die speciaal zijn ontwikkeld om uw voertuigen langer op de weg te houden. En aangezien we een van de grootste netwerken van stations in Europa bieden, zijn uw chauffeurs nooit ver uit de buurt van een Shell-servicestation.