We hebben al interoperabiliteit van tolbetalingen in Europa tot stand gebracht - met de Shell Card kunt u uw tol en wegenbelasting betalen in alle grote landen.

Of uw bedrijf nu goederen of passagiers vervoert door één of meerdere landen, of dat u een wagenpark heeft om uw bedrijf in een andere industrie te ondersteunen, u weet dat u veel meer nodig heeft dan brandstof alleen om uw voertuigen op de weg te houden. Momenteel heeft bijna elk Europees land een vorm van wegenbelasting en in vele landen kan de rekening worden voldaan via verschillende soorten betaalmethoden. Welk land en wat voor systeem dan ook, de Shell Card is er niet alleen om kennis te bieden maar, veel belangrijker, ook oplossingen!

Zorg ervoor dat u Shell Card kiest als uw hoofdpartner voor tol- en wegbetalingen zodat u kunt genieten van een complete reeks voordelen:

  • Alle tol en wegenbelasting gerelateerde kosten zijn zichtbaar op uw Shell factuur, meestal naast uw brandstofkosten.
  • Een enkele kredietbeoordeling is vereist, zodat u later eenvoudig al uw tol gerelateerde rekeningen in Europa met een enkele betaling kunt voldoen, ongeacht het aantal betrokken landen.
  • Aanvullende rapporten zijn beschikbaar. Op deze manier kunt u uw routes optimaliseren.
  • Indien van toepassing kan de btw teruggevraagd worden, samen met de btw op uw brandstofaankopen.
  • Wij adviseren u indien u (indien van toepassing) over aantrekkelijke kortingen op uw tobetalingen.We geven u graag tips over de betaalmethode die het voordeligst is voor de routes die uw bedrijfswagenpark aflegt.
  • We zullen u advies geven over de van toepassing zijnde registratieprocedures indien deze worden vereist door de toloperators.
  • U kunt op onze webpagina's links vinden naar de websites van alle tolpartners die de Shell Card accepteren. Hier kunt u de nieuwste tarieven en / of wijzigingen vinden.
  • Ten slotte krijgt u met de Shell Card toegang tot alle nieuwe ontwikkelingen - Het aanbod zal zich snel uitbreiden naar nog meer landen en daarmee ook nieuwe wegenbelastingsystemen.

Meer in Tolheffing en meer

Europese tolbetalingsoplossing van Shell

Wij streven ernaar om de tolheffing zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, wij bieden deskundig advies om de juiste oplossing voor u te vinden en geven u helder inzicht om u te helpen het beste uit uw wagenpark te halen.

Tunnels en bruggen

Als klant met een Shell Card kunt u tol voor tunnels en bruggen in de belangrijkste Europese landen betalen met de kaart.